FÖRETAGSTRÄNING GÖTEBORG

SE TILL ATT ERA MEDARBETARE HÅLLER SIG FRISKA & GLADA

 

Vi kommer ut och tränar ert företag på plats i era lokaler. Vi tar med utrustning om det behövs.

FÖRETAGSTRÄNING I GÖTEBORG

Med mångårig erfarenhet av att träna företag och har vi sett de positiva effekterna företagsträning ger.

Att erbjuda ett 30-45 minuters gruppträningspass på exempelvis lunchtid eller innan arbetat börjar gör att medarbetarna håller sig friska, glada och lojala till företaget.

Dessutom bidrar det till att bygga upp en stark team-känsla mellan medarbetare och det ger ännu en positiv anledning till att ta sig in till kontoret/arbetet. 

 • Färre sjukskrivningar
 • Gladare medarbetare
 • Lojalitet – längre anställningar
 • Lockar fler till arbetsplatsen istället för att arbeta hemifrån
 • Friskare medarbetare presterar bättre

VANLIGA FRÅGOR FÖRETAGSTRÄNING

Här kan du läsa vanliga frågor. Om du inte hittar den information du söker är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på den här sidan.

NON VISIBLE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vad har ni för utbildning?

Vi är två PT’s som erbjuder företagsträning i Göteborg.

Jonathan Berg

 • Certifierad Personlig Tränare
 • Certifierad Kostrådgivare
 • Eleiko Strength Coach
 • Eleiko Functional Trainer
 • Hälsofrämjande i Organisationer

Robert Cederqvist

 • Certifierad Personlig Tränare
 • Diplomerad Löpcoach
 • Legitimerad Sjukgymnast
Hur går företagsträningen till?

Företagsträningen anpassas efter medarbetarna i ert företags behov. Vi lägger upp varje pass med hänsyn och omtanke till vilka som kommer att delta. 

Vi brukar hålla träningspassen i företagets eget gym, gemensamhetslokal eller i närliggande grönområde. Vi brukar variera innehållet i passen med målet att ge en heltäckande träning med styrketräning för hela kroppen och kondition, allt i ett pass. 

Passen kan vara på 30-60 minuter och kan läggas innan arbetsdagens början, på lunchtid eller efter arbetsdagens slut. Vi kommer ut och ser till att era medarbetare får ett roligt, varierande och effektivt träningspass när det passar er.

Var tränar vi?

Vi brukar hålla träningspassen i företagets eget gym, gemensamhetslokal eller i närliggande grönområde – vi tar med oss träningsutrustning om det behövs. Vid behov ordnar vi bokning av lämplig lokal i närheten.

När kan vi börja?

Vi kan starta upp företagsträning på kort varsel. Kontakta oss via formuläret nedan eller maila/ring oss. Kontaktuppgifter hittar ni uppe till höger eller längst ner till vänster på den här sidan.

Erbjuder ni ytterligare friskvårdstjänster?

Ja, när ert företag tränar med oss har de anställda möjlighet att få tillgång till vår kost- och tränings-app för ett extra förmånligt pris. Det finns även möjlighet för de anställda att få personligt anpassade kostupplägg och träningsprogram. Ni har även möjlighet att boka föreläsningar om kost, träning och hälsa till rabatterade priser.

 

FÖRETAGSTRÄNING I GÖTEBORG

INTRESSERAD AV FÖRETAGSTRÄNING?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom 24 timmar.